Цеци Красимирова се фука с котка за 5 бона

Цеци Красимирова отглежда в просторното си имение в Барселона 4 котки – сиамец, персиец, една улични превъзходна и породистата Куини, узна HotArena.

Тя е истинска красавица от породата Мей Куун, която е най-голямата домашна котка, позната като американска дългокосместа. Популярна теория гласи, че породата тръгва от шестте домашни котки, които кралица Мария-Антоанета изпраща в Уискасит, Мейн, когато планира да избяга от Франция по време на Великата френска революция. Цеци купува домашната си любимка преди 4 месеца от руски олифгарски, които държат едни от най-елитните развъдници за тези животни в Барселона, където се отглеждат само породисти четириноги с родословие. 

Красимирова се изръсила с поне 3000 долара за Куини, която е още по-специална, защото е печелила четири златни медала на изложби и има специален паспорт със снимка. Цеци се отнася към животните като към свои деца – тя спят в специални легла, имат всякакви играчки и забавления и се разхождат навсякъде из просторния й палат. Мъжът й – мултимилионерът Майкъл Струмейтис, също обожава котките и няма против жена му да обогатява колекцията си от скъпи породи.


Цеци ги храни с най-качествената храна, а те излизат на припек на просторната й тераса с уникална гледка към Средиземно море. Самото имение е в един от най-скъпите квартали на Барселона, където живеят само богати и известни. Цеци отглежда в огромния си двор зеленчуци, има и лимонови дръвчета и сега по време на пандемията обича да релаксира с градинарска работа, а след това да хапва само чисти биопродукти с доказано качество, пише Галерия.

Източник: HotArena.net

Снимка: Интернет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *