Тина и Станимир вдигат сватба

Тина и Станимир, които се превърнаха в любимци на зрителите в „Един за друг“, най-сетне вдигат сватба. Влюбените от четири години живеят във Великобритания и след състезанието отново са там. Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е чужда, а страстта им е да пътуват. След годежа в две действия и предложение за брак в Париж, сега те най-сетне ще официализират връзката си.

„Приоритетите ни в момента са да си купим жилище, това лято ни предстои сватба, която два пъти отлагаме, и после е ред да сбъднем някои професионални мечти“, обясниха двамата в интервю за Нова телевизия. Засега те не мислят да се връщат в България, както бяха решили, защото Миро получил предложение за работа, „Лично аз съм щастлива, че сме във Великобритания. Дори да не останем тук, тази държава ни научи на много. Изгради ни много като характери и съм благодарна, че опитахме да се развиваме тук.

Не съжалявам, че сме дали тези 4 години от живота си“, обясни Тина. „Винаги когато се върнем в България, се чувствам у дома си. От друга страна, ако гледаме кариера и някакво развитие, в момента имаме малко по-добра възможност да го направим тук. Все още се двоумим как да протече остатъка от живота ни“, сподели Миро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *