Меки китки налазиха новия на Дара

Новото гадже на певицата Дара – Мартин, вдигна ръце от напористи хомосексуални ухажори. Откакто изпълнителката разкри новата си любов, последователите на мускулестия студент се увеличават стремглаво. Голяма част от тях имат именно сексуално влечение към него, а това не е случайно, защото 25-годишният красавец изглежда много секси. Той обаче е имал доста неприятни моменти в последно време, става ясно от публикациите му в инстаграм.

„След всичко което ми се сервира тази година, а подноса беше тежък и отвреме навреме, преглъщането беше трудно… A few moments later (море): Сега ако трябва да съм честен, море на снимката не се вижда, но пък за сметка на това има едно морско създание – да, това съм аз и съм супер красив, точка. За тези които не са стигнали все още, водата е мокра, слънцето изгрява от изток и ментата се сипва на поточна линия. На изток – думата маска е забранена, а “COVID” е разпознаваем колкото и името на шведски турист”. Hotnews.bg държи да отбележи, че тук шегата на бъдещия маркетинг и рекламен специалист е не само плоска, но и доста цинична с оглед на бързото разпространение на китайската заради точно по Черноморието.

Мартин ще продължи да трупа популярност покрай Дара, която пък е един от новите ментори в “Гласът на България“ 2021. Тя е най-младият член на треньорския екип в предаването до момента и предстои да я гледаме цяла зима. Изпълнителката ще заеме един от четирите горещи стола в търсене на нови таланти заедно с Любо Киров, Иван Лечев и Галена.

Leave a Reply

Your email address will not be published.