Ето го дядото-любовник на Мис България

Mис България за 2019 г. – Радинела Чушева, упорито крие гадже в предпенсионна възраст. Бившата адреналинка от „Господари на ефира” винаги отговаря уклончиво на въпроса дали е обвързана. В началото твърдеше, че няма приятел, после лъжеше, че е само 10 години по-възрастен от нея, а накрая се оказа, че спи с мъж на поне 65 лазарника, докато тя е едва на 24. Възрастовата разлика от над 40 години явно я притеснява, затова и се стреми да запази в тайна отношенията си със старчока.

Според запознати, тайнственият кавалер на Радинела се казва Коста, занимава се със строителен бизнес и е доста заможен. Малка досадна подробност била, че дядката от години е семеен, има си деца, а вече дори и внуци. Папараците на „Уикенд” засякоха брюнетката, която неотдавна се подложи на пластична операция на носа, в популярен хотел в морския курорт Св. св. Константин и Елена. Чушева бе придружавана от възрастния си любовник. Те бяха отседнали заедно в луксозната вила, където цените започват от 800 лева на вечер.

През деня Радинела и дядото се забавляваха на плажа, като основно тя пушеше наргиле, а той като всеки възрастен мъж дремваше няколкочасов следобен сън. Само един път благодетелят на миската се престраши да влезе във водата, но му стана лошо от слънцето и се прибра под чадъра. Загрижената Чушева сериозно се притесни, че придружителят й може да получи я инфаркт, я инсулт и бързо-бързо го скри под сянката. Там той продължи да релаксира и да дреме. След като си починаха добре на плажа, миската и любовникът й се отправиха към близкия ресторант, за да похапнат. Там си поръчаха засукани морски специалитети и пиха розе от 130 лева бутилката, докато бизнесменът провеждаше работни разговори по телефона. Радинела бе избрала за плажен аутфит черно-бял халат и шапка с широка периферия, която да я пази от силното слънце. На следващия ден двойката отново се появи на плажа. Този път бившата адреналинка се фръцкаше в бански костюм на британската луксозна модна къща „Бърбъри”, вероятно купени от възрастния спонсор. По едно време музиката се засили и миската закърши снага пред погледа на доволния дядо. Те не се смущаваха да се опипват и да си разменят ласки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *