Споко!Диляна Попова не изневерява на Блатечки, целува близък приятел

Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова,твърдят папараците на „България днес“, но доста са се объркали. Фотографите снимаха как моделката си позволява интимни ласки с чужд според тях мъж на обществено място, без да знаят, че това е един от най-близките хора до Попова много преди тя да с запознае с Блатечки. Hotnews.bg веднага уточнява, че Попова се доверява на фризьора Парашкев Тодоров при почти всяка своя фотосесия, дори в далечна чужбина.

Преди години незапознати ги набедиха отново за любовна двойка, след като Попова се показа с Парашкев от Доминикана. През далечната 2016 година медиите гръмнаха, че манекенката е загърбила бащата на детето й Асен Блатечки заради Тодоров, но това се оказа пълна лъжа. Финчи, както го наричат приятелите е близък с Диляна Попова още от ученическите й години и е бил неин кавалер на абитуриентския бал, така че приятелската целувка с него в заведение не може да се възприеме като изневяра.

Още повече, че двамата не са сами на масата, а трима и пак трима напускат заведението. Явно скоро ще снимат нова фотосесия на екзотична локация, както направиха това в Занзибар през зимата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *