Вижте как Тина се омъжи за Миро

Красива морска сватба вдигна една от любимите двойки на зрителите на “Един за друг”.Става въпрос за Тина и Миро, които само преди седмица вдигнаха моминско и ергенско парти. От няколко часа двамата вече са семейство, а младоженката благодари на всички замесени в чудното тържество на морето: „Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по много от това, което пожелахте на нас. Благодарим на всички наши гости, че споделиха този така вълнуващ за нас ден, че бяха толкова щури, усмихнати и винаги на дансинга!

Радваме се, че имахме възможността да бъдем сред всички вас! Благодарим и страшно много на нашите СТРАХОТНИ кумове и ПРЕКРАСНИ родители за цялата подкрепа и разбиране. Мамииии без твоята непрестанна помощ сигурно вече щяхме да сме полудели. Благодарим ти!“ Влюбените от четири години живеят във Великобритания и след състезанието отново са там.

Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е чужда, а страстта им е да пътуват. След годежа в две действия и предложение за брак в Париж, сега те най-сетне официализираха връзката си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *