Мегз обясни защо заживя в Дубай

Директно от Дубай Мегз се включи, за да рецитира какво е научила на арабски. С кратко видео ексдизайнерката показа как може да брои до 10. Макар да премигва преди всяко число, ясно си личи, че Мегз е усвоила добре произношението, пише flagman.bg.

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз иска да смени постоянния си адрес. Вдъхновена от сериала „Емили в Париж“, тя пътува няколко пъти до Дубай и се влюбила в града.

“Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот – не за почивка. После си казах – “Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там”. И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим. Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите в MEGZ и I-AM е много “завъртяно колело”. Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук”, разказа в социалните мрежи Каканашева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *