Андреа разочарова феновете

Осем дни, след като Андреа отбеляза важно събитие в живота си – 15 години на сцената, феновете чакат нова песен, с която тя да почете годишнината. Но напразно. Вместо парче, каквото не е правила от много време, блондинката избра да празнува с поредната садо-мазо снимка от хотел в Париж, на която провокира със секси облекло, нашийник и белезници. “Благодаря на всички за подкрепата и енергията с която ме зареждахте постоянно ! Обичам ви”, написа тя. Но истината е, че пътят никога не е лесен и в това добре се е убедила Андреа.

“Oтcтрaни мoжe дa изглeждaм кaтo чoвeк, кoйтo прaви кaквoтo cи иcкa. Или кaтo чoвeк, кoйтo ce държи кaктo cи иcкa. Мoжe дa изглeждaм aрoгaнтнa. Вcякaквa мoжe дa изглeждaм. Нo иcтинaтa e, чe cвoбoдaтa имa мнoгo виcoкa цeнa и aз cъм cключилa дoгoвoр cъc ceбe cи дa я плaщaм. И я плaщaм. И нe ce oплaквaм”, написа тя в Instagram. Част от 15 години Андреа прекара в творчески застой, бившата на Кобрата е амбицирана да се върне зад микрофона, но това няма как да стане без нови песни и клипове.

За тях обаче се изискват средства, с която тя не разполага. Наскоро изпълнителката възобнови клубните си участия, но не са нищожно малко на фона на останалите й колеги.

Leave a Reply

Your email address will not be published.