Емрах заплашвал с бой феновете си

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, който също като големия му син Фики се изявява като фолкпевец, заплашва с бой свои фенове. Че са получавали заплахи от него се жалват в социалните мрежи „ловците на автографи“. 

Един от тях, Веселин Любенов, скандализира с последната си публикация във Фейсбук, където изля цялото си негодувание от отношението на Стораро младши към него. 

„Жалко, че брат му е толкова скромен, печен, добър и уважителен, тоя не е никога! Ще ходя и с него да се снимам с удоволствие и кеф и после ще ме заплашва: ще те пребия и т.н. Чак ми пише на лично съобщение, и то не само на мен и на други фенчета: Свали тази снимка. Не се харесвам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната снимка косата, на другата ръката, че не му е мускулеста“, пише Веселин в мрежата. 

Любенов пише още: „Иначе пише и отговаря на фенове, че обичал да се снима и нямало проблеми да качват всякакви снимки. Да бе, да. Кой лъже, нали имам скрийншот на мен и други фенове с чатове да се изтрият снимките, че не знам коя част на тялото си не харесвал, а иначе пише и казва навсякъде, че без фотошоп се качва“. Blitz Show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *