Гани яхна метлата по повод сина си

Гузен негонен бяга, та така и Джулиана Гани. Сексбомбата, която не може да се задържи и два дни до рожбата си от пътешествия по цял свят, изля нова порция „откровения“. Очевидно пак се е ядосала на намеците от аудиторията й, че е лоша майка и не си гледа детето. Та по този повод пак пусна изявление с атрактивно видео, в което се радва на сина си Давид, плод на любовта й с фитнес инструктора Илиян.

„Давид е единственият човек, който знае как звучи сърцето ми отвътре. А след като се роди, започнах да виждам как сърцето ми вече е отвън и изследва света, смее се, учи се да говори и ходи. Коя майка не обича детето си?! Това, че спрях да споделям в Инстаграм за Давид прави ли ме лоша майка? А ако споделях постоянно, нямаше ли да ме обвините, че това е поза? В този момент да пазя мълчание е правилното според мен решение“, написа в Инстаграм яхналата метла Джулка.

За да не бъде порязана от критики и пошли коментари, Гани забрани коментарите под видеото. Това показва едно, а именно, че силиконката не обича да я критикуват и вместо да се замисли за по-важни неща, декларира любовта си към Давид в паузите из между някоя и друга вечеря в лъскав ресторант с таен обожател., hotnews.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *