Quatre от Boucheron Cologne за мъже

Френската къща за бижута Boucheron е основана през 1858 г. Тя е известна със своите красиви, необичайни и висок клас изделия. Тя създава бижута за кралски особи, както и други изящни предмети за богатите. Сред тя са и други произведения, „достъпни“ за не толкова богати, но все още добър клас.

Иноватор сред бижутерите, Boucheron е и сред първите, които предлагат ръчния часовник и често му се приписва дефинирането на Арт Нуве стил. С развитието и начина на живот и модата, Boucheron продължава да отразява времето. Със своята богата история и прочуто майсторство, Boucheron се придвижва стабилно в модерната ера.

В 20-те години на 20-ти век са представени висящи обеци и бели бижута – или диаманти, декорирани в платина. За разлика от бижутата, през 40-те и 50-те г. от мин. век, когато Boucheron се съживява, вдъхновен от природата мотиви на пеперуда, водно конче и цветя и пера.

Семейният бизнес на Schweizerhall през 1994 г., сега е превърнат в глобална компания Boucheron със стотици бутици в главните столици на света.

История на първият парфюм Boucheron

През 1988 г. Boucheron представя първия си дамски парфюм Boucheron. Той се препоръчва за ползване с вечерно облекло. Този парфюм, представлява класически и елегантен флорален аромат, който идеално представя Boucheron под формата на аромат. Той е вдъхновен от артистичността на своите златари в прочутото им място в Париж, площад Вандом. Оттогава Boucheron има много забележителни аромати, като изисканите дамски парфюми B, B de Boucheron, искрящият Boucheron Eau Legere, Boucheron Parfums de Joaillier, очарователната Miss Boucheron и дръзката Trouble. Мъжкият одеколон включва Boucheron Pour Homme от 1989 г.

Quatre от Boucheron Cologne за мъже

Boucheron quatre е мъжки парфюм, създаден през 2015 г. Ароматът е стилен, елегантен и дървесен. Връхните нотки са лимон, лайм и теменужка, докато сърдечните нотки са роза и жасмин самбак. Базови нотки са мускус, кашмир и кедър. Флаконът е с цилиндрична форма, вдъхновена от известната колекция бижута от пръстени Quatre. Горната част на флакона е копие на дизайна на пръстена и е проектирана да не се изважда от бутилката.

В 1858 г. Фредерик Бушерон основава Boucheron, която е една от първите компании за бижута. Тя отваря бутик на площад Вандом в Париж, Франция. И до днес брандът има седалище в Париж, компанията е специализирана в производството на часовници и бижута от висок клас. Това е така, повече от 150 г. и известността й е нараснала до световна слава и 34 бутика по различни точки на планетата.

Линията аромати стартира през 1988 г. и до 2011 г. компанията лицензира бранда си за парфюми на Interparfums. Днес тя се занимава със създаването, производството и разпространението на уханите ароманти под името Quatre от Boucheron Cologne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *