Горещи ВИП мамчета: Емануела спира дъха и на 40, Диляна Попова още пали мъжките фантазиите, Мариана Маринова най-огнена сред миските и още…

Много хора смятат, че след раждането жената безвъзмездно губи хубавата си фигура, блясъка в очите и всякаква възможност да бъде секси! Да ама не! Не една или две българските звездни майки,  разбиват на пух и прах всякакви ограничения и доказват, че и с две деца можеш да бъдеш секссимвол, писа Телеграф.

Те не само са  магнит за мъжките очи, но присъстват и във  фантазиите им.  Въпреки майчинството и грижата за децата те продължават да изглеждат великолепно. Най-сексапилните майчета открихме сред поп-фолк певиците, дали заради професията им, която налага постоянни грижи или просто гена на дамите от тази гилдия е такъв, но поп-фолк певиците са истински фурии по отношение на сексапил.

Номер едно в класацията ни е за Емануела,  дамата наскоро прехвърли 40 и е дала живот на две деца! Големият син на звездата е на 22 години, но много повече прилича на неин брат! Преди 4 години хубавицата сподели кадър от абитуриентския бал на момчето, а последователите и останаха впечатлени от това как изглеждат майка и син на едно място! Красавицата има и малко дете, за което се грижи сама. Въпреки всичките си професионални ангажименти и тези за децата, Емануела продължава да е фантазия за мъжете. В повечето й клипове може да бъде видяна по оскъдно бельо или бански, които разкриват съвършените й форми. Пуританите биха казали, че това не е поведение за майка, но когато си съвършена като Емануела можеш да си го позволиш.

Лияна също е перфектния пример за  секси майка. Макар и майка на 20 годишна дъщеря, Лияна която навърши 41 изглежда като сестра на дъщеря си, а според някои от почитателите и хубавицата дори има вид на по- малката от двете сестри. Лияна е дългогодишна професионална лекоатлетка, а спорта остава част от живота й и до днес, самата тя казва, че това е тайната на добрия и външен вид. Въпреки годините, Лияна смело споделя сексапилни снимки в инстаграм профила си, и пали мъжките фантазии. Друга изключително сексапилна дама в родния поп фолк е Галена. Макар и прехвърлила 35 и майка на 2 деца, Галена е един от категоричните сексимволи у нас. Певицата е популярна с винаги сексапилната си визия и провокативни тоалети. Особено щастливи са почитателите на певицата, които я следят в социалната мрежи и имат възможността да се наслаждават на фотосите, на които Галена често позира по ексцентрично бельо или оскъдно облекло.

С вечно изкушаваща визия е и миньончето на фолка Мария. Не веднъж певицата е печелила награда в категория за сексимвол и дори  е обявена за “сексбомба на годината”.  Мария е майка на едно момиченце, но със сексапила си успя да убеди трима мъже да се оженят за нея и поне още трима да и предложат брак. Със секси  извивките си и харизматичния си поглед Мария успява да оплете в мрежите си и най-обиграния мачо. В почти всеки един от клиповете си певицата демонстрира супер изкушаваща визия, а мъжете въздишат от години по фотосите и.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *