СКАНДАЛ! Емрах Стораро разбил носа на Теди Александрова ( ЧАТОВЕ / ВИДЕО )

Истинска драма между известната изпълнителка Теди Александрова и сина на Тони Стораро – Емрах вилнее из мрежата от дни.

Пикова точка достигна скандалната раздяла на Теди Александрова и Емрах. В среднощен лайф двамата изпълнители “забиха” остри саби в гърбовете си.

Ще припомним, че началото на грозните разправии посредством социалните мрежи постави сина на Тони Стораро – Емрах. Младия Стораро нарече своята бивша половинка с грозните думи “баба” и я обвини в публикуването на статии по негов адрес.

От своя страна Александрова направи специално live видео в което изказа разочарованието си от неблагодарността на Емрах. В него тя не скри и негативната емоция от това, че е останала недооценена. Във въпросното предаване на живо в инстаграм, изпълнителката на “Ало, ало” разказа пред аудиторията си за телефонен разговор между нея и Тони Стораро, в който той и обещава да изплати всички пари за проектите, които Теди Александрова е направила за сина му.

По време на лайфа и, следваха кратки включвания от младия Стораро. Той се опита да засегне бившата си половинка с думи и изрази, чиито значения не знае според последователите му. В последното си включване за вечерта Емрах реши да задълбочи нещата “ до кокал “. Той показа видео в което Теди Александрова е в преповдигнато настроение и плаче.

Емрах на лайф

Веднага след това последва и реакция на Теди Александрова, която пусна скрийншоти от ситуация в която Емрах и разбил носа.

В последвалия лайф на Александрова, тя обясни пред феновете си и за специален ритуал, който бил извършен на Емрах Стораро, за да спре да и обръща внимание. Според почитателите им ритуала бил извършен на тайно място и бил подготвен от бащата му – Тони Стораро.

Лайфа на Теди Александрова можете да видите във фейсбук страницата ни Skakalec.com Очаквайте продължение …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *