Алекс Петканова се опаричи след раздялата с Даниел! Ето какво си купиАлекс Петканова се раздели с Даниел и развърза кесията. Досега нейният мъж не й даваше да харчи пари и именно затова често се караха.

Само два месеца след раздялата и Петканова се похвали с нова придобивка, която вероятно е платена от семейния бюджет от времето, когато изкарваха априте си заедно от реклами.

Купих си кола!!! Леле…толкова съм щастлива и горда! От няколко месеца бях в търсене на удобна кола за мен и Габриел, която да е с 4 врати, голям багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка.
Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати”, побърза да се похвали Александра, която споделя всяка своя крачка в социалните мрежи.

Появиха се и твърдения, че след раздялата с Даниел е намерила богат спонсор, който е платил за скъпотово возило. Тя все още не е разкривала ново гадже, но пък упорито се говори, че Петканов вече живее със заместничка на Алекандра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *