Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари на “Пайнер”

Оказва се, че Тони Стораро и синовете му са огромни длъжници към фирма “Пайнер”, където им висят повече от 20 000 евро за неустойки.

Дължимото е по повод напускането на Емрах от компанията, случило се неотдавна. “Това е една малка част от сумата, която дължите на фирма “Пайнер по неустойката на договора! А цялата сума е 20 000 евро! Парите са текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше задължение! Смешна и жалка история”, написа Александрова и прикрепи бележка от платежно за частично плащане за неустойката на Емрах, пише “Хотнюз”. 

“Та за кое се тупате в гърдите, че сте платили? Дори и тази сума по нестойката я давате на парче! Жалка работа! Язък, че парадирате с пари и имоти в душите сте бедни”, засече още сина на Стораро и фамилията му. Емрах пък публикува в Инстаграм стори чат уговорката си с бившата за пари, които й е плащал за авторска дейност.По-рано Александрова изрази отново твърдението си, че Емрах има зависимости към опиати и това води до редица проблеми в характера му. “Страх ме е, че може би съм била с човек, който има раздвоение на личността в следствие на всички наркотици. Нестабилна психика, лабилна, смяна на настроенията рязко, както и на мненията и решенията си”, твърди блондинката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *