Future Fashion Faces World 2022 отличи български модел

Преди броени дни се проведе престижният конкурс Future Fashion Faces World 2022, който събра модели от цял свят в надпреварата за голямата награда.

Седмицата по време на конкурса Future Fashion Faces World 2022 бе с фотосесии и ревюта в различни костюми, с които моделите показаха че могат да изглеждат перфектно в кожа и други. По време на дефилето в национални костюми, най-отличителни бяха тези от Филипините и от Южна Африка.

По време на гранд спектакъла, всички успяха да се насладят на вокалните умения на Мис Туризъм Шри Ланка – Шеруни Де Силва. Хореографията за спектакъла бе поверена на Ивайло Кръстев от България.

Експертното жури имаше за цел да оценява стриктно и по правилата на световните стандарти участниците и бяха безкомпромисни. Журито бе в състав Николай Стоянов от модна агенция “Монарх”, както и колегите му от различни държави Селчук Мерал от Турция, Карлос Сабория от Мексико, Нермин Акь от Ливан, Катуна Кубакидзе от Грузия, Ташкан Ран от Индия, Пиуми Хансамали от Шри Ланка и Джеймс Даг от Германия.

Е, българинът Александър Иванов, който е част от модна агенция “Монарх”, стана първи и прослави нашата родина в Анталия. Александър Иванов има богат опит с фотосесии за различни марки и брандове, както и такива на различни в локации в Германия, Барселона и други европейски и световни държави. Към днешна дата, Александър Иванов живее в Англия и макар да е на скромните 28 години, той работи като физиотерапевт и е сред най-успешните на Острова.

Future Fashion Faces World 2022 събра на едно място над 24 участника от различни краища на света, сред които от Ливан, Шри Ланка, Мексико, Америка, Грузия, Франция, Филипините, Южна Африка и други, които се бориха за титлата Grand Prix Supreme. Моделите бяха настанени в хотел “Сера” в Анталия, където се потопиха в лукса и успяха едновременно да съчетаят участието си в конкурса и да се насладят на гостуването си там.

Екипът на телевизия Koza следеше неотлъчно събитието и излъчваше рекламни спотове в ефира си.

Моделите не пропуснаха да изкажат своята благодарност към собственичката на марката Светлана Шопова, както и към генералният директор Джесика Бонфим.

Гледайте Future Fashion Faces World 2022 тук:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *