Скочиха на Фънки заради Мариана Попова и Есил ДюранСнощният лайф на “Като две капки вода” бе определен от много от феновете на формата в социалните мрежи като един от най-силните. Звездните дуетни изпълнения накараха зрителите на няколко пъти да се изправят на крака. В крайна сметка победител на вечерта стана Краси Радков заради умопомрачителната си имитация на Слави Трифонов.

Разбира се, шоуто не мина и без някои пиперливи коментари. Верен на стила си, Фънки и този път бе в ролята на лошото ченге в журито. А реакциите в мрежата след негови изказвания дойдоха най-вече след изпълнението на Мариана Попова и Миро. Мариана влезе в образа на дуетната половинка на Миро – Анелия, но според Фънки не достатъчно убедително.

“Поздравления на Миро, който винаги е брилянтен! А аз през цялото време слушах дуета Миро и Мариана. Не можах да направя, Марианче, връзката с Анелия, признавам си най-откровено. Ти пя прекрасно, песента стана страхотно, но беше ти!”, заяви Фънки, а думите му предизвикаха недоволство и в Хилда Казасян.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *