Вики от “Ергенът”: Баба ми и дядо ми са в Украйна, крият се в мазето! Положението е много страшно
20-годишната Викстория Тасева не получи роза от “Ергенът” Виктор Стоянов и е поредната напуснала рейтинговото шоу. Родена е в София, но във вените й тече украинска кръв. И призна пред наш репортер, че има роднини в Украйна, а положението по време на война е много страшно.


Вики говори открито за участието си в “Ергенът” и защо е била психически разклатена, за роднините си в Украйна и положението там, както и за новия си приятел, който срещнала след шоуто.– Вики, с какви впечатления си от „Ергенът” Виктор и виждаш ли себе си като жената до него?

– Честно казано, не виждам себе си като жената до него. Имаме много голяма разлика във възрастта и различни интереси. Виктор е добър човек, това определено на всички ни направи впечатление.

– Да разбирам ли, че никога досега не си имала гадже с толкова голяма разлика във възрастта?

– Имала съм по-големи от мен гаджета, но не чак с толкова голяма разлика, каква е нашата с Виктор.


– Какъв трябва да е мъжът, който може да спечели сърцето ти?

– Лоялен на първо място! Разбира се, гледам и външният вид. Задължително е да се държи добре с мен. След края на формата намерих такъв човек. Преди „Ергенът” сме излизали два пъти в една компания, но нещата между нас се получиха след предаването. Той е със седем години по-голям от мен. Не е много доволен от участието ми във формата, не си пада по такива предавания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *