Глория бясна на Тото от “СкандаУ” и Кали! Ето как отвърна на нападките им
Примата на фолка Глория е много обидена на Тото от “СкандаУ” и колежката си Кали за лошите им думи към нея. Припомняме, че Кали беше гост в онлайн предаването на рапъра и подхванаха тема кой фолк изпълнител има хитове и кой няма. Тогава Тото заяви, че Глория няма нито един хит, а Кали по никакъв начин не защити колежката си.

“Някои хора ще те ти кажат, че има хитове. Например: “Ако бях се родила река”, заяви Кали пред Тото, който пък съвсем отписа Глория от листата на големите имена в бранша. Много меломани скочиха срещу тях и защитиха любимката си, а реакцията на Глория не закъсня и посече жестоко колегите си, които си позволиха да я нападнат.


“Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха, относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю, неотдавна ! ..Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат!

Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа , това го няма в моя речник и е под достойнството ми!

Всеки има своя публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение ..?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си! Аз ще забравя ..,бързо”, отвърна Глория на нападките на Кали и Тото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *