К-19 повали Фики за втори път, наложи се да…Разпространението на К-19 у нас е значително намаляло, но продължава да съществува. И в капана на коварния вирус за втори път попадна един от най-обичаните фолк изпълнители.

Преди десетина дни Ковид е изкарал Фики, но съвсем умишлено не е обявил това пред медиите и почитателите си в социалните мрежи. Наш репортер го научи от друго място.Все пак изпълнителят на “Беше обич” е проявил разум и е стопирал изявите си за десет дни и се е подложил на карантина. Уведомил е заведенията, в които е трябвало да пее през този период. И така, ние научихме от страницата на нощен клуб във Велинград, които написаха цялата истина за състоянието на певеца.“Приятели, за огромно наше разочарование се налага да отменим участието на Фики. Информираха ни, че Ковид 19 е застигнал звездата и няма как да рискува своето здраве и това на феновете с появата си на сцената”, гласи съобщението. На негово място е била сложена Бони.

От тази седмица Фики вече поема ангажименти и определено се чувства по-добре, макар че умората я има все още и според статистиката ще се задържи още дълго в бъдеще.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *