Кубрат Пулев смени Андреа със Соня Немска! Боксьорът гушна певицата за ЧРД (ФОТО)


Кубрат Пулев смени Андреа със Соня Немска! Боксьорът гушна певицата за ЧРД (ФОТО)

Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня Немска. Пайнерката сама качи снимка в личния си профил в мрежата, на която позира с боксьора и брат му Тервел Пулев. В момента изпълнителката е на турне в Щатите, а едно от участията й било предвидено за българския ресторант в Лас Вегас, където по същото време известният нашенец празнувал рожден ден.

Повече от три месеца Кубрат и Тервел Пулеви тренират във Вегас заради предстоящия мач през уикенда. Боксьорът си позволил да наруши графика само заради рождения си ден, който отбелязал в скромна приятелска компания. Макар и далеч от родината като истински родолюбец, Кобрата отпразнува 41-вия си рожден ден все едно е у дома, с български манджи и музика в типичен български ресторант.

След 13-годишна връзка Кубрат сложи край на отношенията си с русото изкушение на фолка Андреа. Афинитетът му към фолкпевиците явно не е приключил, защото дори на другия край на света спортистьт е избрал да празнува в компанията на Соня Немска.

Соня Немска вече втора седмица е на турне, което започна от Канада. В страната на кленовия лист певицата направила два концерта в Торонто и край Ниагарския водопад. Най-сетне се сбъдна мечтата на пайнерката лично да наблюдава това чудо на природата величествения водопад край Ниагара, пише „Телеграф“.

Повече от час тя се любува на уникалната гледка и не пропусна да запечата на снимки и видео всеки миг със своя телефон. След уикенд в Канада, турнето продължило в САЩ. Изпълнителката на хита „Първа на дансинга” ще остане зад Океана до средата на май, й маи, а програмата и е доста наситена с концерти и срещи с приятели и почитатели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *