Лорд Евгени Минчев: Цветна турбуленция отнася Преслава търси се стилист за Нели от „Търси се“!


Лорд Евгени Минчев: Цветна турбуленция отнася Преслава търси се стилист за Нели от „Търси се“!
Търси се стилист за Нели от „Търси се“

Все гледам да избягвам Силвия Кацарова в критиките си, но днес тя отново изпъква с нещо, заслужаващо внимание. Затова- Внимание! Роклята, избрана от обичаната звезда може би е била нарочена за друг повод, защото тук леко ме връща в заводските банкети от социализма. И пак внимание- Кацарова би могла да добави дълъг едноцветен шал, за да попълни няколкото пробойни, които не би искала да обсъждам. С толкова цветенца по себе си, Силвия може да кандидатства за провежданите около Лондон празници на домашната градина, към които дават награди кошници със семена. Теди Кацарова е „паднала по-далеч от крушата“ с почти елегантна черна рокля, засегната от високи черни ботуши, което явно е мода напоследък. Мисля си, че е мода, защото в Лондон видях много униформени мъже с такива ботуши. И сега- внимание- Търси се! Търси се нов стилист за Нели от „Търси се“, затова най-добре тя да помисли и за предаване на име „Намери се“. Гаджето ми казва, че за тези думи трите биха ми мълчали верижно по две години всяка.

Киркоров облечен като кихавица на Кавали?

Горещи новини от гардероба на най-голямата руска звезда. Приликите с Майкъл Джексън, Джордж Майкъл и донякъде Елвис Пресли се натрапват в очите ми като моето гадже, когато иска нови маратонки. Белите коси следва да означават помъдряване а според това, което Филип Киркоров носи за годините си, бих се въздържал да го определя като мъдър. Въпреки всичко, тази прическа и цвят са сякаш много по-добри от къдрите с размер на момичешка пола а лицето изглежда далеч по- прибрано. Гаджето се обажда над новите маратонки и казва, че може да е фотошоп. Сакото на многоуважаемият Киркоров е обединило в себе си идеята за тапет в попфолк клуб, последният сън на Версаче, кашлицата на Кавали и част от униформа на военоморския флот. Дали Киркоров би бил добър капитан- пуснете го във вода и ще разберете. Рамките на очилата ми напомнят на рамка на старовремски креват. Попътен вятър, Фил.

Малан Бретон опияни британци

Интернационалният дизайнер Малан Бретон изненада посетителите на известен частен клуб в Лондон. Известни с консервативните си възгледи спрямо много неща, повечето членове одобриха смелостта му, родена в неговото лондонско ателие. Малан показа костюм с плат, близък до дамаска, но направен така, че повече да буди възхищение отколкото тревога. Обувки от Баленсиага изпъкват на преден план с толкова очебийни катарами с лого, че препотвърждаваха очевидното. Находчиви бижута допълваха това великолепие и никой няма съмнение, че Малан ще бъде вовеки запомнен тук. До него- диамантената принцеса Анастасия, облечена в сребристо- перлена рокля , бе сензацията на този изтънчен обяд. Анастасия, бъркана заради елегантността си с принцеса Юджиния, се възползва от парадното си влизане за да обяви мястото си на модната карта.

Цитиридис и Кондьо- модна загадка!

Гаджето ми се вглежда в тази снимка и ми казва- гледай Мондьо с Цитиридис. И се наложи да кажа, че грешката е вярна, но това е … Кондьо. Та, хубава снимка, хубави хора, само дето не е съвсем ясно кой кум, кой сват. При Кондьо сякаш няма никаква промяна в гардероба откакто се е чуло името му. Черното сигурно минава за най-официално в неговите кръгове, така се харесва човека- да му носи здраве и великолепие. Цитиридис е дал воля на въображението си и тук си дават среща керемидена на цвят блузка, ватманско синьо сако и панталон, гаче ли в същия цвят. Почти не познавам телевизионен водещ по света, който да е така неглижиран към визията си. Може би само някой репортер, комуто са дали да отразява урагана Катарина или бой за олио в супермаркета. Цитиридис съвсем го дава през просото, за което също трябва специализирано облекло, но то не е това, с което е днес. Нека някой поговори с него, а друг да му помогне в промяната.

Цветна турбуленция отнася Преслева

Цяла японска ваза е изтипосана на тишърта на Коцето, чиято усмивка не се влияе от това, което е облякъл. На мястото на усмивката бих направил гримаса в отговор на избраното да краси тази импозантна фигура. Очилата са съвсем близо до сравнение с медицинско оборудване или поне такова за ползване в дълбините на океан. Преслава за малко да литне с турболентните си ръкави, завихрени около раменете . Цветът на дрехата е банален, скучен и не отразява звездните сегменти на съвремието. По-скоро така очаквам да се облече деветокласничка, която има среща с десетокласник а стила е препоръчан от сестра и, която е третокласничка. Същото си мисля и за прическата, която заслужава една много категорична ножица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *