Виктор Стоянов влиза в „Сървайвър“? Ергенът се похвали, че постоянно го дърпат за различни проекти (+Какво още сподели)


Виктор Стоянов влиза в „Сървайвър“? Ергенът се похвали, че постоянно го дърпат за различни проекти (+Какво още сподели)


Виктор Стоянов би участвал в „Сървайвър“, ако го поканят, призна самият той. В интервю за сайта cultinterview.com той не крие, че откакто е стартирало предаването „Ергенът“ отвсякъде го дърпат да се включи в различни проекти и той трябва да отсява това, което е най-добро за него.

Затова и на въпроса какъв друг тип риалити би го привлякло, той отговаря „Сървайвър“. „Звучи ми интересно. Като изключим напрежението около личните отношения, което се получава, самото преживяване ми харесва. То е изпитание на психика, на издържливост, на физика.“

В момента се е захванал и с доста ангажименти, които досега е занемарявал, като се опитва да жонглира между срещи и различни проекти.

„Излизам от кръга си на комфорт, от нещо, с което съм се занимавал с години. Приятно и вълнуващо е. Едното, с което се занимавам, е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е изцяло арт.
В процес съм на регистрация на собствена фирма. Официално се водя безработен, обаче съм по-ангажиран от всякога. Усещам, че изпушвам понякога и ставам разпилян. Наслаждавам се на интереса на хората и на милите думи“, разкрива Виктор.

Колкото до личния си живот, признава, че не му липсва внимание, но това и преди е било така. С тази разлика, че сега не може да прецени дали жените го търсят, за да се сдобият със слава, или защото наистина го харесват.

„Ще си остана с номера с розата. Наскоро майка ми искаше да поздравя нейна колежка от офиса, като ѝ поднеса роза. Отидох и се оказа парти на дамата. Бях като в небрано лозе.

Обожавам червени рози от малък. Няма друго цвете, което да отразява толкова силно любовта“, заключва най-желаният ерген у нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *