Златка заби тенис измамник, червив от пари! С Карен спят в Дубай за 3 бона на нощ


Златка заби тенис измамник, червив от пари! С Карен спят в Дубай за 3 бона на нощ


Новото гадже на плеймейтката Златка Райкова се оказа известен тенисист, чието име бе забъркано в черно тото. Бившият тенис играч Карен Хачатрян бе обвинен, че между 2017 и 2019 г. е участвал в пет уговорени мача, а днес люби русата пазарджиклийка, която наскоро се раздели с бащата на детето си Благой Георгиев.

Оказа се, че Карен е подканвал други играчи да не полагат максимални усилия в срещите си. А за капак и многократно не е оказвал съдействие на организацията T1U (Tennis lntegrity Unit). След разследване Карен и брат му са наказани сурово. 28-годишният тенисист е с доживотна забрана да се състезава. Въпреки краха в кариерата мургавият мачо нямал финансови, тъй като произхождал от богат арменски род. Той нямал проблем да поеме луксозния начин на живот, на който била свикнала Русата Златка.

В момента двамата са на първата си романтична почивка заедно в петзвезден луксозен хотелски комплекс в Дубай, където цената на нощувката е около 1800 долара за делукс стая, или около 3300 лв., научи „Телеграф”. Златка не пропусна да сподели с феновете си за пътуването си. Красавицата качи видео от ВИП терминала на летище София, от където излетя за емирството.

Още вечерта плеймейтката сподели с последователите си кадри от луксозната вечеря на двойката. Денят на влюбените премина край басейна на луксозния хотел, а Райкова отбеляза в една от публикациите новия си възлюбен.

Мургавият мачо определено се наслаждава на престоя си в Дубай и компанията на хубавицата. Златка и Благо Георгиев се разделиха преди повече от месец, като вече и двамата имат нови любови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *