Скандал в „Капките“ с колата на Краси Радков! Геро смъмри комика, но късно!Както „Галерия“ първа написа месец по-рано Краси Радков спечели юбилейния 10-и сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“. На финала комикът изпя емблематичната песен на легендарния Емил Димитров „Ако си дал“. Той беше отличен с приза „Мистър Враца Транслейтър“, след като през сезона пя на 6 различни езика.

„Гледал съм форматите по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Не трябваше да спечеля тази награда, чувствам се неловко“, обърна се той към останалите участници. И призна, че е бил поканен в предаването за хумор, а накрая се оказа с чисто нов автомобил, който грабна като награда.

След като му връчиха ключа, се получи неловка ситуация на сцената, защото още преди комикът да обяви, че ще дари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият на формата Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: ,,Краси, не можеш да кажеш това“. Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да казва и какво не, но е решил да я даде на детското лечебно заведение, защото трябва да помагаме, когато имаме възможност за това.

„Бил съм там два пъти с тригодишния си син Теодор и знам много добре колко са ужасяващи условията, затова се надявам да помогна на дечицата да имат малко по-добри условия“, призна Краси. Ваучерът си от 2500 лв. пък дари на дома за артисти ветерани, които някога са получавали тези аплодисменти и са давали емоция на публиката, а сега не живеят така, както трябва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *