Симона и Боби се прочули още преди „Един за друг” (3 млн. души гледали сватбата на победителите в шоуто)

Победителите в последния, трети сезон на „Един за друг” са се прочули години преди влизането си в шоуто на Нова тв, научи „Уикенд”. Любопитен момент от сватбата на Симона и Борислав Дончеви ги превръща в звезди в интернет още когато не са и мислили да стават тв знаменитости. Техни близки публикуват в мрежата запис от танц от сватбата. Клипът е гледат от цели 3 милиона души.
Симона и Боби са заедно от 6 години, през които са се оженили, създали са две деца, а вече могат да се хвалят и че са спечелили шоуто на Нова тв „Един за друг”. Наградата, която взеха от него, е малко над 74 000 лева. За какво ще ги похарчат? Нежната половинка от двойката разкри, че първо ще направят купон с останалите участници и с екипа на риалитито. Идеята за това била „завещана” от друга двойка в шоуто – Даяна и Данчо, които отпаднаха малко преди финала на състезанието. Победителите щели да отидат и на почивка, каквато при други обстоятелства нямало как да си позволят, а каквото остане от сумата, щели да инвестират в дом. Дали ще купуват ново жилище, ще правят ремонт на сегашното, или ще изплащат жилищен кредит, те не уточняват, но се шегуват, че поне няма да им се налага да плащат за образование, тъй като децата им са малки.

Викат ги на кастинг, когато втората им дъщеричка – София, е само на два месеца, а каката – Елена, на две години. Документи за участие в риалитито подава мъжът, а Симона приема да се яви на кастинга, защото смята, че няма шанс да ги одобрят. Оказва се обаче, че греши. Когато влиза в шоуто, бебето е 4-месечно. „Подкрепиха ни нашите родители. Това е приключение, което се случва веднъж в живота!”, обяснява майката своите мотиви да остави бебето под грижите на бабите, а самата тя да влезе във „Вилата на любовта”.

Симона и Боби преминават успешно през всичките 45 изпитания в „Един за друг”. Те изтърпяват обливане с ледена вода, газене в кал, връзване на ръце, отгатване на неразгадаеми гатанки, пренасяне на тежки мебели на ръка, схващания, умора, физически травми и всякакви други мъчения. И двамата твърдят, че са риалитито в състезанието заради приключението, а наградата е само бонус. Най-трудно им било последното състезание – „Четири сезона”, което включваше симулация на горещо слънце, студен дъжд, вятър и зимна вихрушка, съчетано с балансиране върху подвижна платформа и държане на 15-килограмова чанта. На всичкото отгоре устните на участниците трябваше през цялото време да са долепени като за целувка. Симона сподели, че е имала чувството, че ще се удави в студената вода, но Боби я окуражавал да не се отказва, с което й вдъхнал сили.

Той е на 34 години, шофьор е на пожарна кола, а тя е на 30 и, преди да излезе в майчинство, работи в рекламна агенция. Запознават се във фолклорен ансамбъл, в който играят народни танци. „Мечтаех за нея, харесвах я много – аз първи я харесах. Беше толкова прекрасна, божествена за мен, представляваше нещо далечно и невъзможно”, спомня си Борислав. Симона пък разказва, че при първата им среща живеела на квартира с приятелка. Казала й: „Ако ме чака на входа с цвете в ръка, той е мъжът за мен”. Боби я чакал с червена роза. Така започнала тяхната приказка.

Бракът бил предложен край морето по залез слънце, а на сватбата били поканени много от танцьорите в ансамбъла, в който двойката се запознала. На тържеството всички те, начело с младоженците, решили да изиграят танц, който разучили в ансамбъла. Някой го записал, публикувал го в интернет, а записът събрал милиони зрители. „Хората се радват, когато виждат младите да се завръщат към традициите” – по този начин Симона обяснява публичния интерес към сватбата си.

Първата дъщеря на двойката е чакана в продължение на година и половина. Родителите едва дочакват момиченцето да навърши годинка, за да започнат да „работят” за второ – София. Искат децата им да са с малка разлика. Така ще растат заедно и ще си бъдат близки. След „Един за друг” непознати хората често спират Симона и Боби, за да си говорят с тях и да се радват на децата им. В същото време обаче във фен страницата на шоуто валят коментари от недоволни зрители, които са стискали палци на други двойки. Симона твърди, че не ги чете, за да не се разстройва. Борислав ги следи, но не се впечатлява от тях. „Няма как всички да те харесват”, разсъждава той. И вече крои планове за ново приключение с половинката си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *