Андрей Арнаудов: Аз съм виновен за развода с Даниела
Андрей Арнаудов е от тези, които си признават грешките
Андрей Арнаудов е от тези, които си признават грешките

Тв продуцентът Андрей Арнаудов е от тези, които си признават грешките, независимо от цената. Днес той е щастливо женен, улегнал и успешен, но преди години ситуацията в живота му съвсем не е била такава.Едва наскоро стана ясна и истинската причина за скоропостижния развод, който Арнаудов имаше със сръбкинята Даниела Янков, след повече от 10 години мълчание. Тв продуцентът не крие, че вината за разпадането на брака му, е негова.

“На Даниела аз ѝ предложих да се оженим, а въобще не бях готов за семейство. С нея не бяхме живели заедно, преди да се оженим тя идваше в България или аз ходех в Белград за 2-3 дни в седмицата. Бях твърде инфантилен в личен план до раздялата ни, но след това чувствах голяма вина, че съм я подхлъзнал. Когато реши да си тръгне, аз не исках да я спирам, прекалено много я бях наранил, не постъпих честно. Тя беше много качествен човек и не заслужаваше това. И досега чувствам вина”, призна едва наскоро продуцентът.

Андрей и Даниела се ожениха през есента на 2009-а в родината на блондинката, а още преди сватбата сръбкинята сподели, че ѝ е много трудно да свикне с бурните компании и големите количества алкохол, които са неизменна част от живота на Андрей и неговите приятели. Двамата се запознаха в Белград, където популярното у нас екранно дуо продуцираше няколко предавания за тамошната телевизия “Фокс”. След сватбата, Даниела стана водеща в съботното шоу на Иван и Андрей по Нова телевизия – “Станция Нова”, където заедно с половинката на Иван – Вихра, водеше рубриката “Отчаяни съпруги”, пише “Уикенд”.


“В раздялата ми с Даниела бяхме напълно дипломатични, но пресата изобщо не беше – трябваше 100 пъти да се натърти, че тя си е тръгнала, просто защото съм голяма свиня. Вината за раздялата наистина беше в мен, аз нямам проблем с егото си да го призная, но детайлите предпочитам да запазя за себе си. Дори и по-сериозни издания и журналисти се занимаваха с нашия развод. Мен в България ме разнасяха като дроб сарма. Сега не бих приел някакви писания така тежко, но тогава това допълнително ме потискаше. Истината е, че по онова време изобщо не бях готов за семейство, а на всичко отгоре в същия момент всичко, което с Иван бяхме градили 10 години, пред очите ни се разпадаше и затова бях още по-мнителен. Подиграваха ни се за шоуто, за работата ни, подиграваха ни се за личния живот”, споделя с болка синът на най-големия български хоров диригент Васил Арнаудов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.