Наталия Кобилкина готова за второ дете! Психоложката няма против и да стане актриса

Наталия Кобилкина готова за второ дете! Психоложката няма против и да стане актриса


Наталия Кобилкина дебютира в киното. Сексоложката, която избра да живее в Лондон, се завърна за кратко в България, за да се снима в сериала на Би Ти Ви „Съни бийч”. В него тя всъщност играе себе си и пред камерите е водеща на семинар дейност, която практикува и в живота.

„Винаги съм искала да се пробвам като актриса и ми беше интересно. За мен е нещо ново и различно, а и сериалът е много добър. Работата определено е трудна, тъй като актьорът трябва да учи текст, който не е негов. А аз съм свикнала да си говоря каквото искам. Освен това за мен беше доста по-сложно, тъй като българският не ми е роден език. Всички от екипа бяха много търпеливи, правихме по няколко дубли. Изморително е и накрая на снимачния ден се чувстваш много изтощен”, разказва Кобилкина за преживяванията си пред камерите.

Казват, че апетитът идва с яденето, но при Наталия не е така. След участието си в „Съни бийч” тя не се блазни да прави кариера на актриса. След снимките осъзнала колко много обича своята професия на сексолог. Но все пак, ако някой режисьор я покани, би предпочела да изпълни драматична роля във филм за невъзможна любов. Психологическата драма я влече и би се потопила в подобна история.

Сега животът й в Лондон тече активно, а графикът й е претрупан със семинари и консултации. Книгата й „Управлявай успеха“, която излезе на българския пазар, съвсем скоро предстои да се появи и на английския. Кобилкина е доволна, че е избрала Великобритания за свой пристан. И няма как да не е щастлива, тъй като броят на английските й последователи постоянно расте вече са 120 000. И то без особена реклама. В последния маратон от семинари пък са се включили повече от 300 души


Признава, че когато се преместила в Лондон, периодът бил тежък, защото точно тогава локдаунът заради ковид пандемията буквално спрял живота в английската столица. Но всичко това вече е в миналото. Сега сексоложката постоянно е в движение и разкрива, че при нея на консултации ходят и доста известни личности, но никога няма да издаде имената им.

„Иска ми се да намаля работата и голямото натоварване, но ангажиментите постоянно се увеличават“, казва Наталия Кобилкина. „Получих покана да гостувам в Северна Македония и да правя семинари, но не знам дали ще ми стигне енергията за всичко. Тези полети и постоянни пътувания много изморяват. В края на юни ще съм отново в България. Ще правя специален ритрийт за жени за всички онези, които искат да повярват в себе си и да разперят крила. Има много нещастни, самотни и нереализирани дами и е важно това да се промени. Иска ми се да ги науча да са щастливи, да имат собствена реализация и да не чакат всичко да прави мъжът им.”

На 27 февруари 2019 година Наталия Кобилкина стана майка за първи път. Тогава на бял свят се появи синът й Филип, а щастливият татко е гръцкият бизнесмен Такис Дретакис, с когото сексоложката сключи брак през 2017 г.

„Майчинството е щастие, но и голям ангажимент“, казва Наталия. „Дава една пълнота и осъзнаваш, че всичко си е дошло на своето място. Ние нямаме баби, които да ни помагат, в началото ни беше трудно. Но сега, когато Филип поотрасна, вече съм готова за второ дете. Съпругът ми също иска отново да станем родители. Ние обичаме децата“, с усмивка споделя Наталия пред „Филтър“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *