Майката на Благой одобри новата
Благой Георгиев бил готов за новата сватба

“Нямам покана за сватбата на Благой. Това си е лично негова работа.


Нито ще отрека, нито ще потвърдя за нея. Най-добре е да му се обадите на него самия. Той ще си каже каквото има да казва.“ Това сподели пред „България днес“ майката на футболната звезда Благой Георгиев Румяна. Майката на Джизъса не пожела да коментира в детайли дали, кога, къде и как ще протече сватбата на Георгиев. Благой със сигурност ще покани родителите си на сватбата, категорични са близки до футболиста.


Родителите му винаги са го подкрепяли и са заставали зад решенията му. „Не му се меся, ако ще и циганка да ми доведе за снаха. Готова съм да гледам децата му и да помагам. Зарекла съм се да не се бъркам в личния живот на синовете си“. Майката и бащата на бившия футболист вече са се запознали с бъдещата си снаха и са я одобрили.

Според близки до Джизъса и Полина те ще се венчаят официално в края на месец юни във Велинград, родното място на 26-годишната красавица. Благой е успял да убеди вече бившата си жена Златка Райкова да пусне 3-годишния им син Благой-младши на сватбата, на която да бъде шафер. Запознати твърдят, че този път Джизъса наистина иска да застане пред олтара, тъй като досега го е правил само веднъж с рускинята Есмер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *