Salt Spa Bar предлага тантра сесии

За всички, които знаят какво е тантра, Salt Spa Bar вече предлагат и татра терапии с уникален терапевт, а именно Димо Димов.

Онези, които не знаят какво е тантра, определено трябва да се запознаят с нея. За едни тантра е религия, за други е духовно извисяване, а за трети е просто.. секс. Е, за да бъдеш просветен в тантра се изисква време, постоянсто и желание за себепознание. Чрез тантра, хората са по-щастливи, чувстват се по-близо до Бог и са по-добра версия на себе си. Тантра идва от далечната древна Индия, а учението датира на около 7000 години. Любопитен факт е, че само висшестоящите хора и елитът на древна Индия е била просветена в тантра. Именно тантрическите техники са били използвани от жреци, шамани и други, с които засилват енергията си.

www.saltspabar.eu

Е, към днешна дата, тантрическите техники са леснодостъпни за всички, които имат желание за ги изучават. Чрез тантра, в днешното забързани време може да се премахне стреса, неувереността, създава се поле за привличане на позитивизъм, създава се поле за любов и нови сексуални изживявания, засилват себепознанието и много, много други.

Димо Димов ще ви просвети в тантра учението и ще ви запознае с най-добрите техники, след които няма да бъдете същите. Той е сертифициран треньор на практиката за пробуждане на ин и ян енергията, както и на ананда танц. Ученик е на Стефан Иде от Берлин. Ананда танца пък, Димо Димов танцува от 2020 година. За да бъде определено нивото ви на познание в тантра е задължителна консултацията, която става чрез записване на телефон: 0884 652 428. За консултацията е необходимо да носите копринен шал, както и удобно облекло. За записване чрез Viber, телефонът е 0886 311 785. Адресът на студиото е град София, кв. Овча Купел, до автогарата, зад техникум Киров, ул “Летовищна” 3А.

Без значение дали сте начинаещи или напреднали, Salt Spa Bar е вашето място, а Димо Димов е вашият човек. Тантра масажите на Димо ще успеят да ви помогнат да се извисите ментално и да се чувствате по-добре физически. Какво се прави преди, по време и след тантра масажа и кога е хубаво да се прави той, това вашият трантра учител ще ви разкаже и ще ви разкрие и най-дълбоките тайни за учението.

www.saltspabar.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *