Кулагин захапа задните части и косата на Андреа

Кулагин захапа задните части и косата на Андреа

Андреа стана мишена на скандалния гримьор Валентин Кулагин.

Наскоро певицата качи свой фотос в инстаграм, на който се виждат гърбът и пищните й задни части в символични прашки. Бившата половинка на Кобрата е приседнала на ръба на легло в петзвезден хотел в Ереван и разговаря по телефон тип „петолъчка“, вероятно с любимата си баба.

“Г**ът ти е хубав, но косата хич я няма”, побърза да уязви певицата Колагин. Звездата наистина е с разпуснати и разрошени коси, но този ефект „нервна криза по време на буря“ се постига само при много буйна и здрава коса. Като спец в стайлинга ВИП гримьорът няма как да не го знае, коментират негови колеги.Това е поредната изцепка на Кулагин който за повечето българи се превърна в пример за злоезичие и мизантропия. Дали каруцарските му реплики са искрени или целят да позиционират Колагин като бг арбитър номер 1 по красота си е загадка отвсякъде.

Кърджалийското мъжко Барби вече успя да се изпокара с куп звезди и да изхвърчи като тапа от шампанско от „Вип Брадър“. Дълго ще се помни неговата оценка, че Николета е „отживелица“. Тя му навлече много врагове от средите на нейните фенове, припомня „България Днес“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *