Семерджиев любел Мис Силикон Вероника Никифорова (СНИМКИ)

Изкусителката от Перник също си пада по високите скорости и афишира страстта си да натиска педала на газта, съобщават от Lupa.bg

Издирваният за смъртта на двете момичета при автомелето от снощи в столицата Георги Семерджиев е имал интимна връзка със силиконката Вероника Никифорова. Двмата не са афиширали връзката си, но само Lupa.bg се добра до техни общи снимки. Изкусителката от Перник, която доби популярност покрай сводника Мартин Филипов – Дебелия от Благоевград, тъй като бе основен свидетел по делата му за трафик на дрога и жива плът, се любела със Семерджиев до преди около месец. В момента двамата вече не са заедно, като Вероника е извън България и не тя е била с Георги в колата във фаталната нощ.

Красавицата си пада по лоши момчета и веднага хлътнала по Георги, като и двамата имали слабост към високите скорости, издават източниците ни. Преди време мадамата яхна мощен джип ‘”Мерцедес” за 100 000 лв., който й бе подарен от таен обожател, не е изключено това да е бил именно Семерджиев. Сайтът Lupa.bg попадна на снимка и как красавицата шофира със 153 км/в по магистрала “Струма” което е с 33 км/ч над разрешената в този участък скорост.

Преди време Никифорова се спрягаше и за гадже на ловеца на бежанци Динко Вълев, допълват от Lupa.bg

Снимки: Lupa.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *