ШОК! Новият на Златка обещал на родителите си, че ще я зареже

Златка ще го отнесе скоро.

Показността на плеймейтката за новия мъж в живота й май ще и струва твърде скъпо. Ето какво я чака, предричат запознати със ситуацията в семейството на актуалния й любим.

„Семейството на Карен категорично не одобряват Златка. Не я харесват и тя не отговаря на моралните ценности на фамилията.“ Това твърди близка семейна приятелка на Карен Хачатрян, с когото Златка Райкова се подвизава, откакто Благой Георгиев я заряза.

В сигнал до Hotarena жената държи да разкрие истината за отношенията между бившия тенисист и плеймейтката, която се старае да изкара връзката им „цветя и рози“. „Всъщност нещата далеч не са толкова розови. Както знаете, те са арменци и въобще – са доста консервативни хора. Имиджът на Златка не е този, който биха искали да има половинката на Карен“, обяснява нашият източник.

И допълва, че дни преди да се прибере от Миконос, Карен обещал на родителите си да зареже Райкова. Моделката и Хачатрян бяха на романтична почивка на гръцкия остров преди 2 седмици, а сега са на Северното Черноморие заедно със сина на Златка от Благо Георгиев. По всичко личи, че Карен все още не е изпълнил обещанието към родителите си. Те били силно притеснени и от факта, че синът им трябва да гледа чуждо дете, и то на една доста по-възрастна жена. Златка е на 36 години, докато екстенисистът гони 28. Всичко това в комбинация със скандалния имидж и богатия списък от мъже в тефтерчето на Златка, изправило фамилия Хачатрян на нокти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *