Зоран и Анелия се срещнаха в “Сървайвър”

Зоран и Анелия се срещнаха в “Сървайвър”

Миналата седмица Зоран Петровски и Силвия Петкова обявиха, че се разделят, след като месеци наред отричаха, че има такива изгледи за развой в отношенията им.


Двамата публикуваха пост в Инстаграм, с който обявиха, че вече не са заедно и всеки продължава по пътя си, но остават приятели и ще отглеждат детето си заедно. Какви са истинските причини за това решение обаче, изглежда тепърва ще става ясно.Може би част от тях са възникнали и покрай участието на Зоран в “Сървайвър”, когато самият той сподели, че е бил на косъм да изгуби семейството си заради забързаното всекидневие и липсата на време, което да посвети на любимата си и наследника им. Любопитното в случая е, че наскоро двамата са премахнали публикацията за раздялата си от мрежата. Но пък Петровски сякаш е намерил вече нова любов в живота…


Сега той публикува две снимки с участничка от “Сървайвър”, с която изглежда, че може би са повече от приятели. Става дума за Анелия, с която откровено играеха почти като отбор по време на шоуто, но никой не заподозря, че помежду им се е зародила любов.

Няколко часа по-късно Зоран е изтрил снимките от профила си. Те обаче, все още са видни в профила на Анелия. Именно от тях става ясно, че в момента двамата са заедно на къмпинг в Черноморец, но дали са в обща приятелска компания или като двойка, предстои да разберем, пише show.blitz.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *