Венцислава Тафкова заби гръцки олигарх! Миската бяга от България?

Венцислава Тафкова заби гръцки олигарх! Миската бяга от България?


Отново за Гърция забегна Мис България 2020 Венцислава Тафкова, забеляза Show.bg. Моделката се постна от популярния остров Тасос, където я засичаме вече за втори път в рамките на месец.

Според наши добре осведомени източници причината за честите пътувания на Тафкова до южната ни съседка далеч не е само ваканционно развлечение. Брюнетката е забила гръцки олигарх, заради когото са и постоянните й воаяжи.

Местният богаташ се занимавал основно с недвижими имоти, но движел и дългогодишен бизнес с нефт, с което бил известен в олигархичните среди. Подвизавал се предимно в Солун, където притежавал огромен 3-етажен палат на брега на морето. Отделно имал ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.


Милионерът, който според нашата информация бил на около средна възраст, настоявал Мис България да се премести в гръцката му хасиенда. 23-годишната Тафкова сериозно обмисляла напускането на родината и нищо чудно скоро да се окаже, че е поредната ни миска, избягала от България в името на любовта.

Самата Венцислава обаче категорично отрича да си има приятел, макар вече неколкократно да е засичана из тузарските столични барове в компанията на един и същ мъж.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *