Миа-Михаела с ударен дебют “Кукла на конци” /ВИДЕО/

След успеха на двата проекта на дъщерята на жената глас Бони “Чакали” и “Golden Hit Mashup”, ето че Миа-Михаела навлиза в поп-фолка с първото си парче “Кукла на конци”.

Безспорно “Кукла на конци” дава заявка за зашеметяваща кариера на Миа-Михаела и показва част от големият потенциал на малкото момиче.

В парчето за кратко, но точно на място, участие взема и звездата на фирма “Пайнер” Ариа, която е истински хит и придава на проекта колоритът, от който има нужда.

За музиката и аранжимента на “Кукла на конци”, Миа-Михаела се довери на хитмейкъра Деян Асенов. Текстът е написан от Йордан Гергов. Видеоклипът е заснет от Добромир Николов.

Доста големи имена от поп-фолк жанра споделиха парчето на стори в социалната юрежа Instagram и пожелаха успех на Миа-Михаела. Сред тях са Лияна, Теди Александрова, Еви Аспарухов, Палома, майката на младата певица – Бони и други.

“Кукла на конци” се радва на топъл прием от страна на меломаните и дава заявка да се превърне в един от хитовете на сезона. Малко след премиерата си, видвоклипът влезе в класацията “Набиращи популярност” видеа за България в категория “Музика”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *