Родна красавица влезе във “Фермата” /ВИЖ/

Ударен старт за новият сезон на телевизионният формат “Фермата”, който събира на едно място едни от най-емблематичните участници от предишни сезони, както и нови попълнения.

Е, както се досещате, участниците ще бъдатразделени на два отбора “Стари герои” и “Нови надежди”. Още в първият ден от старта на формата, преди прекрачването на прага на “Фермата”, една участничка прикова вниманието на зрителите. Тя е красива, тя е интелигентна и нейното име е Симона Милова.

Не се заблуждавайте по външният вид на Симона, тя е много умна и работата никак не я плаши. Още във визитката си, младото момиче сподели доста интересни неща.

“Не ме е страх от селската работа. Родителите ми се занимават с рози и гъби, и аз от малка съм по нивите. Моята сила са голямото ми сърце и чистата ми душа.” – споделя красавицата от Пловдив.

Голямата изненада за всички бе това, че Симона не влезе сама във “Фермата”, а със своето куче, което носи името Тери и определено ще се превърне в талисмана на този сезон.

Симона Милова знае че “Фермата” не е конкурса за красота, в който е участвала в чужбина и е спечелила специална награда, а едно голямо преживяване, което ще помни цял живот. Как ще се представи Симона и дали ще стигне до финал, предстои да разберем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *