Брутален СКАНДАЛ! Фен разкри: Пияната и надрусана Гери-Никол ни излъга! Крещя и налита на бой

Известният ловец на автографи Веселин Любенов изригна със скандални разкрития за поп звездата Гери-Никол. Един от най-верните й фенове разказа шокиращи подробности за певицата, от чиито номера по думите му вече му е писнало.

Редовно се случвало да си уговорят среща, на която я чакат с часове за една снимка, а тя се държала нагло и вулгарно. Чашата преляла, когато преди няколко дни се разбрали да се видят пред фризьорския й салон.

„Освинихте се и се оядохте в скъпарския ресторант, а ние „бедните“ души чакаме пияндурници като вас да се НАПИЕТЕ и надрогирате (видях колата, която ви взе) и да чакаме за ЕДНА СНИМКА. Излъга, че ще ходиш в салона за прическа и ще се снимаш с нас. Не заслужава чакане над три часа и твойте лъжи. Писна ни от тебе. А после ни крещиш с чашата вино (пияна) да те уважаваме. Е как да стане това. Хората отдавна те забравиха“, беснее Веселин в коментар под снимка на Гери в социалната мрежа.

Думите му бързо бяха изтрити от поп иконата, но фенът ги публикува в личния си профил.
И продължи с разкритията: „Каза, че като се наяде и напие, ще ни обърне внимание да се видим и снимаме. Само че накрая така и не отиде в салона, а се наливаха с онзи Иво като свине в ресторанта с вина от по 20 лв. чашата.

След поредната ни молба да се снимаме и да остави за малко чашката не само че ни отряза, но и ми се развика все едно ще тръгва на бой. Накрая най-безцеремонно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна“.

Други фенове също подкрепиха твърденията на Веселин и изразиха възмущението си от поведението на Яката дупара. До момента Гери все още не е коментирала случая.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *