Криско атакува „Евровизия“ с бясна чалга: Крисанди се завръща с „Баленсиага кючек“

Криско ще атакува “Евровизия”. Габровецът има амбицията да участва в борбата за представител на България за международния конкурс с… кючек, дочу HotArena.

Намеренията си обяви самият рапър, ако още може да се нарече такъв. “След триумфа на кючека “Кавала” Крисанди (новото артистично име на Криско – б.а.) се завръща. Той ще излезе на Гергьовден с ново парче, което носи името “Баленсиага кючек”. С тази песен ще кандидатствам за “Евровизия” през следващата година”, обяви певецът.

Криско е проучил как стоят нещата с избора на изпълнител от родината ни. Официален конкурс за представител на страната ни няма от години. Последното решение се взема от БНТ и партньори на националната телевизия. Криско вярва, че има огромен шанс да изгрее на сцената на “Евровизия”. Разбира се, Криско се гъбарка с всички. Едва ли любимецът на меломаните би се включил в подобна надпревара и то с кючек.Музикантът от години се пробва да пробие и извън пределите на България. С едно участие на “Евровизия” Криско ще стане още по-популярен за меломаните от Стария континент, писа България Днес.

С новината за новото парче Криско официално май премина в лекия жанр. Доскоро той минаваше за рапър, ала след последните му песни е ясно, че вече е нахлул с гръм и трясък в попфолка. Само за година Криско направи дуети с Тони Стораро и Галена. С пайнерката дори записа и дебютния си кючек.

Феновете на габровеца са раздвоени от новината за новата амбиция за любимеца си.

“Видя, че парите са в чалгата, и сигурно заради това мина в този жанр. Има да храни 2 деца”, оправдават го част от феновете му. По-голяма част от тях изобщо не одобряват смяната на жанра от идола си.

“Стана по-голям чалгаджия от чалгаджиите! Криско, пусни нещо различно от кючеци. Вече има нов Криско. Старият е в миманса”, разсъждават последователи на изпълнителя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.