Зрители: Дара не става за “Гласът на България”

Бунт срещу Дара като нов ментор в „Гласът на България“ спретнаха фенове на Михаела Филева, която отпада от шоуто заради по-младата си колежка. Критики отнася и Галена, а повечето зрители са категорични, че старото жури с Камелия и Графа е било много по-добро. Основните критики срещу Дара са, че е твърде млада, за да дава наставления на претендентите за наградата и има още много път да извърви, преди да предава опит.

Зрители отиват дори по-далеч и искат да се върне Поли Генова, която бе част от Гласът преди Михаела Филева. Фенове на Дара обаче защитават любимката си, че младостта не е порок и тя има достатъчно талант и енергия, за да бъде ментор. Днес тя бе защитена и от несменяемия Иван лечев, който единствен от журито запазва поста си. Той обяви, че Дара е креативна и луда, точно като него на млади години и затова се ползва със симпатията му.

Без да изглежда притеснена от смяната, филева отпраши на екскурзия в Германия с любимия си. “На гости на едни страхотни сладури, с които се запознахме в Африка сме. Развеждат ни из чудесни стари немски градчета в планината Харц. Приказно е! Много любопитен район, част от Саксония-Анхалт, където се намира и първата столица на Германия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *