Камелия със собствено СПА за $10 бона

„Флотирам“, обяви Камелия в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в отговор на въпроса как се справя с умората. Певицата не посещава СПА център, тъй като си имала вкъщи. Запознати са наясно не само с предимствата на този метод за релаксация, а и с високата му цена. Камелия не уточни какъв точно уред за флотация използва, но в бранша се говори, че със сигурност е с доста екстри. И с по-малко да са, блондинката е пръснала 10 бона в долара за удоволствието да плава безтегловно.

Най-евтиният вариант е 6 000 долара, но Камелия едва ли е предпочела опростено и изчистено откъм екстри съоръжение за флотация. Тя се е сдобила с флотационна капсула, която е хитът сред любителите на този метод за релаксация. Кратка справка в интернет показва, че по-луксозните флотационни системи могат да са в порядъка на 10 000 и 30 000 долара. Флотацията е терапия, набираща популярност заради ползите за емоционалното и физическо здраве.

Човек прекарва около час, а някой предпочитат и повече, носейки се във водата в безтегловност, постигайки пълна релаксация. За целта водата се насища с епсом соли, чрез което се постига състояние на безтегловност, тялото се насища с минерали, а кожата и косата стават меки и нежни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *