Само такава нямаше: Боксьорка е новата чалга звезда

Тренираща бокс секси брюнетка е новата чалга звезда. Палома Митева издаде първо парче в лекия жанр в дует с Анелия, а песента им “Влез, влез” веднага провокира хиляди коментари, видя HotArena.

“Ходя на бокс, интересно ми е и се чувствам много мъжко момиче, когато тренирам. Дава ми самочувствие, че мога да набия някого, ако ме ядоса”, споделя Палома и добавя, че е емоционална, нетърпелива и хаотична.

Едно от интересните неща за чернокосата изпълнителка и моделка произтича от нейните приятели. “Те ми казват, че не мога нито да пея, нито да танцувам, но аз не смятам така”, смее се Палома, която мрази да става рано, дразни се от нагли хора и плаче на всички любовни и емоционални филми.

Друг интересен факт е, че Палома е дъщеря на известната журналистка Доника Ризова. Години наред тя работи в Дарик радио и телевизия “България он ер”, а след това създава свой туристически сайт и ПР агенция. Носителка е на отличието “Златно перо” на Съюза на българските журналисти.

“Обичаме двете да си сипваме вино в двора и да си говорим за живота. Това ми е любимото нещо. Да съм много умерена във всичко и да казвам нещата, които чувствам – това са ми най-ценните и полезни съвети от нея”, казва Палома.

И майката е замесена в текста на първата й чалга песен, в която се пее:

“Ма, ма, ма, ма, ма, мама ми каза,

далеч от тебе – палил си сърца.

Та, та, та, та, татко ми каза,

но аз не съм от кротките деца”.

Новата фолкаджийка обича да си хапва по много и мечтае да става невидима, за да се промъква в домовете на хората и да ги подслушва какво си говорят, пише “България Днес”..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *