КРАЯТ! Никой не се сеща за Сузанита, пишман певицата разпродава дрехите си, за да живее

Младата певица Сузанита набра популярност със скандалите, в които се забъркваше едва на 15 години, но и те вече не са интересни на аудиторията. Кариерата на тийнейджърката напълно залезе – нови песни няма, няма и каквито и да било участия, а медиите сякаш бързо забравиха, че тя изобщо е съществувала. Заради финансовата криза щерката на Орхан Мурад е принудена да разпродава дрехите си. Тя предлага тоалетите си – кичозни облекла, които надали някое момиче би носило, за по 20-30 лв.

В апогея на своята слава невръстната певица привлече завиден интерес и не можеше да се оплаче от липса на участия, но всички средства, които задели по това време, тя инвестира предимно във външия си вид. Сузанита си наблъска лицето и устните с филъри, а веднага щом стана пълнолетна, си сложи и силиконови импланти в бюста. Равносметката е, че девойката е останала без пукнат лев и се налага да си разчиства гардероба, за да върже двата края. Тя е превърнала инстаграм профила си в своеобразен онлайн оказион, а последният артикул, с който е решила да се раздели, е потресаваща лъскава пола с пайети, сякаш изровен от раклата на Луна в средата на 90-те години на миналия век. За нея Сузанита иска 27 лева.

Финансовите проблеми на семейство Мурад не са тайна за никога. Именно те в крайна сметка доведоха до раздялата на Орхан и съпругата му Шенай. Бившите съпрузи обявиха края на брака си преди три месеца. „Решихме го заедно. Разводът е по взаимно съгласие! Смятаме, че така е най-добре и за двама ни!”, сподели майката на Сузанита.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *