Анелия: В бранша успяват само хора без комплекси!

Фолк певицата Анелия отбеляза 39-годишния си рожден ден с пищно парти. Звездата сподели, че е безкрайно щастлива от празника си. Едни от най-големите подаръци за нея са били колегите й, както и милите жестове които са направили към нея. „Илиян отменил участие, за да присъства. Миро посрещна съпругата си Ели от Лондон. Джена пя на партито, като успя да вдигне гостите“, разкрива звездата.

Наскоро Анелия представи песента „Влез, влез“ съвместно с инфлуенсърката Палома Митева.

„Палома едно изключително талантливо момиче. Познавам я и мога да твърдя, че освен заложбите си, тя притежава и добро сърце, мила е и знае кога и как да общува, има финес изграден от работа й до момента. Да, тя не е най-великият глас. Но се справя по-добре от други вече популярни имена. Нейната първа работа е тази на модел, човек който популяризира себе си чрез социалните мрежи. В това е 100% успешна и мисля, че за никого не е тайна“.

Анелия се замисля да влезе в ролята на продуцент.

“Имам амбиции! Когато ми се случи нещо такова се оглеждам. Искам да знам как мога да бъда полезна. Определено ще стоя зад Палома, защото виждам потенциала и знам, че има още много момичета и момчета, които са достойни за голямата сцена. На мене съм, че в нашия бранш оцеляват хората без комплекси“.

В момента Анелия се е фокусирала върху поетите ангажименти. Паралелно с това мисли за нови проекти.

“Феновете не бива да чакат, те имат нужда от нови парчета, а и самите изпълнители също. Пожелавам си единствено здраве за мен и всички останали”, разкрива в интервю за „Телеграф“ певицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *