Ето как Халваджиян издаде кой влиза в “Маскираният певец”

Продуцентът Магърдич Халваджиян издаде с пост в инстаграм кой влиза в „Маскираният певец“. Шоуто започва през септември по Нова, която вече го рекламира. След като бе на почивка в Италия със семейството си и приятели, Халваджиян се показа от снимачната площадка на предаването, където тече заснемането на визитките на участниците. До него е седнал Рафи Богосян, преоблечен като средновековен благородник

Рафи е любимец на арменеца, участник на два пъти в „Като две капки вода“, победител в същото предаване и участник в бенда на другото шоу на фирмата-това на Димитър Рачков. Как ще успява да съвмести участията си в събота в „Маскираният певец“ и в неделя при Рачков, Hotnews.bg не се наема да гадае. Сигурни сме обаче, че хитрият Халваджиян не случайно показва арменския музикант.

Или той ще отпадне първи в надпреварата, или просто ще бъде гост в първото предаване. Факт е обаче, че продуцентът иска да подгрее максимално интересът на публиката към задаващото се шоу и затова е готов да покаже и тайни от кухнята на снимачния процес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *