Мария фалира и богаташ №3

Откакто се влюби до полуда в поредния богаташ, Мария сякаш е неузнаваема. Вече е известно, че човекът е заможен и освен това е изоставил жена и две деца заради певицата, но за сметка на това двамата изглеждат безкрайно щастливи. Мария не спира да демонстрира любовта си към половинката, като често споделя снимки, на които се целува с новия си партньор. Последната ѝ публикация в Инстаграм също изобразява интимен момент, като двамата са снимани как се целуват и прегръщат на фона на красива гледка. Влюбените в момента бяха на почивка в Гърция.

През последните месеци, след като за малко се върна на сцената, Мария се е отдала напълно на личния си живот и е оставила кариерата на заден план. Фолк певицата не спря да се хвали със скъпите коли на Мирослав и часовниците му, които струват колкото нова кола от среден клас. Тази приказка обаче сме я чували и то не веднъж. Същата история пробутваше на медиите Мария докато бе омъжена за благоевградския бизнесмен Димитър Андонов, но само докато не го фалира и от милиардер се превърна в милионер.

Мара бе много влюбена и във втория си мъж – Християн Гущеров, но в един момент приказката й с „мечо” приключи. Сега на дневен ред е бизнесменът Мирослав, който ще бъде любим докато е щедър и разполага с пари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *