Деси Слава се събра с Благой

Певицата Деси Слава и бащата на втория й син Благой Найденов се събраха отново заедно, или поне за кръщенето на общото си дете. Вчера в мрежата се появиха кадри от партито след кръщенето, което както си личи се е провело в тузарски столичен ресторант с тежки трапези, изискани питиета и отбрани гости. Самата певица не сподели снимки или видео в своя Инстаграм, затова пък бившият й любим разкри за случващото се.

В едно от показаните сторита се виждат двамата родители да танцуват заедно, докато тригодишния Борко се е качил на раменете на баща си. За забавление на гостите разбира се е поканен оркестър, който изпълнява всички музикални претенции на празнуващите.

Гласовитата домакина Деси Слава също грабна микрофона и изпя няколко песни сред, които и своите най-популярни хитове, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Прави впечатление, че тя се е събула боса, а на едно от изпълненията й боксьорът скача от масата и танцува около нея. През февруари стана ясно, че Деси и Благо не живеят заедно и са разделени.

Малко по-късно тя избяга в Дубай където почиваше в компанията на големия си син Майки, докато бившият се грижеше за малкия Борис. Изглежда, че макар и да не са заедно, в името на общото си дете двойката е запазила добри отношения.

Leave a Reply

Your email address will not be published.