Галин се разсъблече на Миконос

Фолк певецът Галин не пропусна звездната мода в дестинациите за почивки, а именно гръцкия остров Миконос. Именно от там мачото не спира да публикува в социалните мрежи снимки, на които позира като еротичен модел.

Изпълнителят нажежи мрежата позирайки само по оскъдни шорти, а от гледката фенки и фенове направо си гълтат граматиката. Макар и да не отбелязва с кого споделя скъпата си почивка, от профили на негови авери става ясно, че е в мъжка компания.

View this post on Instagram
A post shared by Galin (@galin_music)

Запознати разкриха пред HotNews, че бандата на Гальо е наела вила, вместо да предпочете хотелските условия на оборотния остров. “Явно искат да си правят каквото иската, без да ги видят други българи”, коментираха уединението им. Месец август е един от най-силните на Миконос, затова и много нашенци предпочитат да се занесат до там в този момент. На Галин това му е пределно ясно и затова е предпочел да избере забавления на затворени врати.

Гальо не за първи път щурмува Миконос. Тази дестинация е една от любимите на пайнерът, който отскача до там почти всяко лято.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *