Какво да направя, ако любимата ми бутилка парфюм се счупи

Кога пръскачката не работи? Кога парфюмът изтича от бутилката? Кога се счупи капачката? Случвало ли, ви се е това с любимия парфюм?

Какво да направя, ако любимата ми бутилка парфюм се счупи?

Понякога забелязваме с ужас, че пръскачката на любимия парфюм не работи, капачката е счупена и от бутилката изтича… Обзети сме от чувство за непоправима загуба. Това е малко да се случи с парфюми тестер, т. к. те са в друг вид защитени флакони, но все пак парфюмът си е парфюм. Дори и да е евтин, това е любимият ни парфюм. И все пак, оказва се, че може да се справим с проблема! Ето няколко начина за справяне с този проблем.

Кога пръскачката не работи?

В повечето случаи решението на този проблем е да смените пулверизатора с нов или да преместите любимата си вода в нов флакон с работещ пулверизатор. За тези, които не приемат пулверизатори, празните бутилки парфюми тестери ще се превърнат в спасение.

Какво да направя, ако любимата ми бутилка парфюм се счупи?

Ако предложените опции не ви устройват много, тогава проблемът може да бъде решен по друг начин. И все пак, отделете му малко повече време. Опитайте сами да съживите пръскачката. Най-вероятно причината за повредата е запушена дупка в пръскащата глава. Тогава решението е да издухате добре дупката и да почистете с тънка игла.

Кога изтича бутилката?

Това се случва поради няколко причини. Първата причина е, че същият отвор в пръскащата глава е запушен. Проблемът се решава със спонтанно изпомпване на течност от пружината във флакона. Никой не знае, защо това се случва, но решението на проблема е да сменете пружината или бутилката с пулверизатор.

Кога се счупи тапата?

Случва се, горната част на запушалката да се счупи, а долната да остане в гърлото на бутилката. За да разрешите проблема, ще са необходими повече фантазия и изобретателност.

Ако запушалката е пластмасова, трябва да опитате да вземете останалата част от шията с дебела игла (или друг остър предмет, като шило) и да я издърпате нагоре. За да улесните извличането, може леко да затоплите гърлото на бутилката. Ако я увиете в салфетка, напоена с вряща вода, или я издухате с горещ въздух от сешоар.

Ако запушалката е стъклена, опитайте се да намерите подходяща дръжка, която да се залепи към залепената част на тапата. Когато лепилото изсъхне, внимателно издърпайте запушалката. Всичко трябва да се получи. И, не забравяйте, новата бутилка спасен парфюм! Винаги може да го прехвърлите в опаковка от изразходени парфюмни тестери. Същият пулверизатор ще бъде идеален вариант или нова запушалка.

В заключение:

Разбира се тези съвети може да са ви от полза, за да спасите любимия си парфюм, но все пак и на първо време, ако може, просто не позволявайте нищо да се счупи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *