Обрат! Джулиана Гани е бременна и сгодена

По всичко личи, че само няколко месеца след скандалната си раздяла с Илиян Найденов, Джулиана Гани отново е открила любовта.

В момента силиконката се радва на прегръдките на секси младок, който не е сред известните господа от шоубизнеса.

Очевидно обаче може да си позволи да глези Джулката, тъй като тя е влюбена до уши или поне така изглежда от постовете ѝ в социалните мрежи.

Нещо повече – сторитата ѝ от последните 24 часа подсказват, че двамата са решили да предприемат много важна стъпка един към друг, а именно да сключат брак, пише Woman.bg.

Джулиана подсказа за новината, като публикува на стори празна кутийка от годежен пръстен и поясни, че последователите ѝ могат да очакват снимки на бижуто. Русокоската сподели и снимки на бебешки крачета с цитата: “Щастието не се купува, то се ражда” и е отбелязала новия си любим. Тя не пропусна и да се обясни в любов на половинката си, като публикува кадър как двамата са се прегърнали в сладкарница във Велико Търново. В ръката на Джулката виждаме и букет цветя, които били набрани лично от любимия ѝ мъж. Към кадъра тя е написала: “Ти преобръщаш всичко! Моят ураган си!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *